Kako oblikovati izdelek

Spletni oblikovalec

Ste naveličani izdelka, katerega lahko ima pravzaprav vsak? Za vas smo pripravili rešitev. Na spletni trgovini Majice4you si lahko ustvarite unikaten izdelek s pomočjo spletnega oblikovalca. Oblikovanje izdelka je preprosto.

Do oblikovalca dostopate tako, da izberete želeni izdelek v kategorij "oblikuj sam". Na strani izdelka nato kliknete na "oblikuj sam" in odprl se vam bo spletni oblikovalec v katerem lahko nato oblikujete lasten motiv.

Spletni oblikovalec vam omogoča:

  • nalaganje lastne slike iz računalnika,
  • dodajanje grafičnih elementov iz naše zbirke,
  • dodajanje lastnega besedila (različne pisave in barve),
  • spreminjati barvo izdelka,
  • deljenje vašega motiva s prijatelji in še več.

Kako ustvariti svoj izdelek?

V spodnji sliki je prikazano glavno okno v katerem ustvarjate svoj motiv. Na levi strani imate rubrike slika, tekst in barva s pomočjo katerih lahko dodajate svoje slike, besedilo in spreminjate barvo izdelka (določeni izdelki).

Po tem, ko dodate sliko ali besedilo v glavno okno, imate možnost spreminjati velikost in obračati sliko ali besedilo po želji. To storite tako, da mišji kazalec postavite preko slike ali besedila. Prikazale se vam bodo ikone s katerimi lahko urejate grafike.

Črtkane črte označujejo območje dovoljenega oblikovanja.

Na dnu glavnega okna lahko izbirate lastnosti izdelka, prenesete svoj dizajn in dodate oblikovan izdelek v košarico.

 SLIKA
Pod rubriko slika imate zbirko grafičnih elementov, ki jih lahko uporabite pri oblikovanju vašega motiva. S klikom na sliko se bo ta prikazala na izdelku levo. Če v naši zbirki ne najdete želene grafike imate možnost naložiti lastno fotografijo iz računalnika.

 TEKST
Pod rubriko tekst imate možnost dodati lastno besedilo. Izbirate lahko tudi med različnimi pisavami in barvami. Če potrebujete imate tudi možnost zrcaljenega, poravnanega oziroma navpičnega besedila.

 BARVA
Nekateri izdelki kot so na primer majice imajo možnost spreminjanja barve izdelka. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo.

Na dnu glavnega okna lahko izbirate lastnosti izdelka, prenesete svoj dizajn in dodate oblikovan izdelek v košarico.

Majice4you spletni oblikovalec