Kako opraviti nakup

Pomoč uporabnikom

V spletni trgovini Majice4you vam moj račun omogoča hiter in preprost dostop do podatkov o vaših naročilih. Kot registriran uporabnik imate dostop do številnih podatkov. Tako lahko preverite stanje vašega naročila ali (če je še možno) spremenite osebne podatke ter naslov za prejemanje računov in dostavo. Ustvarite lahko svoj profil in prejemate naše e-novice z akcijskimi ponudbami, trenutnimi popusti in novostmi.

Na uvodni strani moj račun boste našli praktičen pregled. Tu lahko spreminjate gesla, urejate osebne podatke in naslove dostave ter računa, se prijavite na e-novice itd.

1. Zgodovina naročil

 • Pregled naročil
Vsa naročila so sistematično urejena po datumu. Vsako naročilo je opremljeno z lastno ID številko, ki jo lahko uporabljate za lažjo komunikacijo z našo podporo uporabnikom in identifikacijo artikla pri osebnem prevzemu. Iz seznama so razvidni datum naročila, cena artikla in faza obdelave naročila.
 • Podrobnosti o naročilu
Znotraj vsakega naročila vidite vse podatke, ki ste jih navedli ob naročilu. Ti obsegajo naslov za pošiljanje računa, naslov za dostavo, način dostave, način plačila, identifikacijo artikla, število naročenih artiklov in ceno.
 • Moje e-novice
Bi radi bili obveščeni o novostih, popustih in posebnih akcijah, kot so brezplačna dostava, popusti, sezonske odprodaje, akcijski kompleti, najbolj priljubljeni artikli in podobno? Preprosto označite "Prijavite se na naše e-novice".
 • Ukinitev računa
V kolikor želite ukinitev računa, nas kontaktirajte na info@k-print.si in vaš račun bomo izbrisali iz naše baze podatkov.

2. Moji seznami želja

Če imate namen pri nas bolj pogosto kupovati, si lahko za lažjo oddajo naročila sami kreirate svoje sezname želja za prihodnje nakupe. Posamezni artikel si lahko shranite na seznam s klikom na gumb "Shrani na seznam želja". Seznam želja lahko potem preprosto urejate po svoji želji.

3. Moji naslovi

Če naročate artikel na drug naslov (ne na glavnega), lahko tukaj dodate novega. To velja tako za naslove za pošiljanje računa kot naslove za dostavo. Vpišete lahko več naslovov in potem vsakič preprosto izberete pravega.

4. Moji podatki

Tukaj spreminjate svoje osebne podatke (ime, priimek, geslo, naslov dostave in računa).

V primerju, da bi kljub zgoraj navedenim informacijam imeli težave pri naročanju ali dostopanju do informacij o svojem nakupu, se lahko obrnete na spodnji kontakt:

Kontakt za informacije in pomoč uporabnikom

 • E-pošta: info@k-print.si
 • Telefon: (04) 236 46 55
Naročila po telefonu
Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na (04) 236 46 55. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 do 16.00

Spremembe naročila

Za spremembe pri naročilu ali preklic naročila pokličite našo pomoč uporabnikom na telefonsko številko (04) 236 46 55.

Sprememba artiklov iz naročila

 • Če ste v okviru enega naročila naročili več artiklov in ste se zmotili (npr. napačen artikel, število artiklov), nam lahko to sporočite in naročilo bomo popravili.

Sprememba datuma in načina dostave

Načina dostave pri oddanem naročilu žal ne morete spreminjati. To pomeni, da je potrebno naročilo preklicati in oddati novo.

Seznam želja

Če boste pri nas bolj pogosto kupovali enake artikle, si lahko za lažjo oddajo naročila sami kreirate sezname želja. Svoj seznam želja pa lahko delite s svojimi prijatelji.

Kako do seznama želja

 • Na strani posameznega artikla izberite možnost "Shrani na seznam želja". Tako lahko artikel dodate na svoj glavni nakupovalni seznam želja. Tu se zbirajo vsi izbrani artikli, ki jih lahko kasneje še natančneje razporedite.
 • Svoje sezname želja lahko urejate v zavihku Moj račun.
 • Izberite možnost Glavni seznam želja. Na tem seznamu je artikel, pri katerem ste izbrali možnost "Shrani na seznam želja". Glavni seznam želja ni objavljen. Objavite in delite lahko lastne sezname želja, ki jih sami poimenujete glede na svoje potrebe. Izberite možnost "Nov seznam želja". Tako boste ustvarili nov seznam želja.
 • Zdaj lahko premikate artikle iz Glavnega seznama želja na izbrani seznam. Ob izbranem artiklu boste našli možnost prestavitve artikla v drugi seznam.
 • Je vaš seznam želja popoln? Lahko ga takoj delite s prijatelji.

Dobro je vedeti

 • Artikle lahko poljubno premikate med seznami želja ali brišete. Število artiklov na seznamu oziroma število seznamov ni omejeno.
 • Izdelkom lahko določite prioriteto (visoka, srednja, nizka)

Naročilo po telefonu

Vedno smo vam pripravljeni pomagati, zato vam omogočamo tudi oddajo naročila po telefonu.

Preden pokličete

Kaj morate vedeti preden pokličete po telefonu ...

Zapišite si, kateri artikli vas zanimajo.
Za pravilno izvedbo naročila nam morate povedati kataloško številko artikla, ki je navedena pod kratkim opisom artikla. Z veseljem odgovorimo tudi na vsebinska vprašanja, če želite, pa vam bomo pomagali tudi pri končni izbiri artiklov.
Izberite način dostave in plačila
Plačate lahko na različne načine, blago pa lahko prevzamete osebno ali ob dostavi na dom.

Več informacij na:

Od vas bomo potrebovali naslednje podatke:

 • podatke o kupcu, naslov, številko telefona in elektronski naslov, da vam bomo lahko poslali obvestila o statusu naročila in račun za nakup,
 • podatke za dostavo, kadar naslov za račun in dostavo nista enaka.
Pomoč uporabnikom: (04) 236 46 55 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.